eautiful-blur-casual-935756
Цялостни дигиталния решения за вашия бизнес.
Slider

Какво можем да Ви предложим?

Изграждане на УЕБ САЙТ

Предлагаме ви изграждане на красив и функционален Уеб Сайт с респонсив дизайн, който изглежда добре от всяко отворено устройство. Сайт, който ще ви представи по най-добрия начин в интернет пространството.

Реклама в Instagram

Всички познаваме силата на социалните мрежи, без дори да усетим те заемат огромна част от нашето свободно време. Те са отличен вариант хората да разберат за вас и да стигнете до потенциалните си клиенти.

Инфлуенсър маркетинг

Няма как да говорим за маркетинг без да има цифри. Не всеки ги харесва но те са от изключителна важност за добрата ви маркетинг стратегия. Научете повече за предлаганата от нас услуга и направете прaвилния избор още днес.

 

SEO отпимизация

Първа страница на Google? Най-желаното място за всяка една фирма, без значение колко голяма е тя. Всеки бизнес, попаднал на първа страница, прави драстичен растеж в продажбите и бележи сериозен ръст.

Копирайтинг

Имате нужда от написването на хубави и свежи статии за вашия блог, но не можете да се справите сами? Ние сме насреща да го направим вместо вас. Предлагаме ви статии, които са кратки и интересни, лесни за  четене и запомнящи се от читателя.

Реклама в Facebook

Предлагаме ви реклама и поддръжка на вашата фирмена фейсбук страница. Нашите кампании се отличават с  креативност, всяка наша кампания е различна. С всеки клиент имаме различен подход и стратегия за развитие.

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът е един от най-старите и ефективни начини за реклама. Също така е икономичен вариант, затова е предпочитан от голяма част от фирмите. Можете да разгледате нашите предложения. Ние сме насреща за повече информация.

Пъзел

Какво е пъзел? Това е нов метод за реклама и брандинг разработен от фирма ,,Дел Смарт". Сглобявайки различните канали от реклама, ние постигаме оптимални резултати за вашия бизнес и подобряваме представянето му.

Затворен кръг

Предлагаме ви пълно дигитално преживяване. Ние сме насреща от началото на проекта до неговата реализация! От хостинга и домейна, до готовия продукт и неговата реклама.

Вземи оферта

Свържете се с нас

0893391119
0877745185

Услуги

Изработка на уеб сайт

Поддръжка на Instagram профил

Поддръжка на Facebook страница

Копирайтинг

SEO Оптимизация

Водене на статистика

Email маркетинг

Пъзел

Адрес

Град София, ж.к Младост 2, улица Свети Киприян 30

Последвай ни

Пишете ни!

6 + 14 =